Rygestop med e cigaret har mange fordele.

Rygestop med e cigaret har mange fordele.

20. december 2012 1 Af Asger

Der vil selvfølgelig altid være fysiske forbedringer, når man vælger at stoppe med at ryge. Disse fysiske fordele viser sig som regel ret hurtigt. Men på sigt vil der bestemt også være personlige fordele i form af, at man har overvundet en afhængighed.

Jeg er for nogle måneder siden gået over til at dampe e cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Jeg har ikke andet end positive ting at fortælle om e cigaretter. For det første så er det helt vildt, hvad jeg har fået af tid siden jeg begyndte at dampe. Det er jo helt vildt alt den tid jeg brugte på at købe tobak og planlægge, hvor og hvornår jeg skulle ryge. Jeg har ligesom fået mere tankeplads efter mit rygestop. Før brugte jeg oceaner af tid på at tænke på ”har jeg husket cigaretterne”, ”hvor ligger mine cigaretter”, Har jeg cigaretter nok” osv. Det er en helt lettelse ikke at skulle bruge tid på dette.

Nu damper jeg bare på min e cigaret når trangen bliver for stor. Hver nat sætter jeg den i opladeren sammen med min mobiltelefon og vupti, næste dag er den fuld ladt op og klar til at dampe.

Jeg elsker at sætte mål for mig selv. Jeg har mange gange forsøgt og stoppe med at ryge, men det har aldrig rigtig lykkedes. Så denne gang er det en kæmpe sejr, at jeg endelig har nået et af mine mål.

Der siges jo, at for man kan nå sine mål, så skal man sætte små mål og tage små skridt ad gangen. Det havde jeg forsøgt denne gang. Inden jeg købte min sort e cigaret hos Smartsmoke.dk, havde jeg sagt til mig selv, at nu ville jeg prøve, men det gjorde ikke noget, hvis jeg røg en gang imellem ved siden af. Det gjorde jeg lige de første par dage, men så har jeg faktisk ikke gjort det siden, det har slet ikke været nødvendigt.

Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at jeg føler en følelse af frihed med dette rygestop. Jeg føler mig fri ved ikke at være afhængig og fri ved at kunne gøre, hvad jeg har lyst til. Nu er jeg ikke længere styret af cigaretterne og behøver ikke at give dem plads mere. Før jeg begyndte og dampe e cigaret, skulle jeg hele tiden af plads til en cigaret efter maden, efter kaffen, inden jeg skulle i seng osv. Dette er heldigvis slut nu.

Nu tror du måske jeg er blevet afhængig at e cigaretten i stedet for, men dette er overhovedet ikke tilfældet. Jeg bruger den kun nogle få gange om ugen og det bliver mindre og mindre. Men alt andet end lige, så vil jeg påstå, at det også er et bedre valg at dampe end at ryge almindelige cigaretter.

Jeg elsker mit rygestop og jeg vil kun blive ved med det. Vil du ikke med på samme vogn, eller du er måske allerede hoppet på?

Jeg handler alle mine ting hos Smartsmoke.dk da de har en udsøgt service og fri fragt, du kunne jo gøre det samme.

Disclaimer