Dating sider – hvilken en skal jeg vælge ?

Dating sider – hvilken en skal jeg vælge ?

21. januar 2013 1 Af Per

Hvilken dating side skal du vælge

Der er utallige dating sider på Internettet. Du sidder sikkert allerede og tænker, hvilken én  du skal vælge. Der findes sider i snart sagt alle kategorier, erhvervsrettede, aldersbestemte dating sider og sider for de unge og smukke. Der er ikke så meget andet at gøre end at kigge sig lidt omkring for at finde en side, der ser ud til at passe til netop dig.

Hvorfor skal man betale for at bruge en dating side

Der skal man heller ikke altid. Der findes sider, hvor alt er gratis. Om disse dating sider, kan man overordnet sige, at de er lagt på Internettet, og så er det sådan set det. Du kan ikke forvente den store service eller support på sådan en side. Du er på egen boldgade, ligesom de andre brugere og har du brug for hjælp, kan du risikere, at den er langt henne at hente. Det er ikke ualmindeligt ,at der går mange dage, inden du får respons på et spørgsmål.

Betalingssiderne derimod vedligeholdes hele tiden, og du får svar på dit problem indenfor overskuelig tid. Nogle dating sider har også daglig telefon support, hvor du kan få personlig betjening til afhjælpning af dit problem. Det er dels tidsbesparende for dig, ligesom det også kan være nemmere at formulere sig ved personlig henvendelse. Ellers er der kontakt via mail eller internt post, hvor du kan skrive til sidens administration. Kig efter ordet kontakt på den dating side, du er inde på, hvis der er noget, du vil spørge om.

Du vil også opleve forskellen på dating siderne, når du har været oprettet på et par stykker. Prisen følger potentialet, og det er nemt at se forskel på, om siden er en betalingsside eller blot en side med de mest almindelige funktioner, som profilsøgning og en postfunktion.

Hvad gør du, hvis du ikke kan finde ud af tingene på siden

Er du helt ny i dating verdenen, føler du dig sikkert forvirret over, hvordan dating siderne fungerer, og måske kan du slet ikke finde rundt på sådan en side. De vil altid være en menu på en side på Internettet. Dette gælder også for datingsiderne. I menuen og dens underafsnit, vil du altid kunne finde det, du har brug for at søge viden om. På de fleste dating sider findes menuen i venstre side af skærmen, ligesom du også vil opleve, at der er faneblade øverst på siden med genvej til de ting, der findes på siden.

Hvordan finder du de andres profiler

På alle dating sider findes en søgefunktion, så du kan se de andres profiler. Det er som regel markeret med ordet søg, eller søg profil. Du skal selv udfylde søgekriterierne og på den måde finde frem til de profiler, du kan have interesse i at læse eller eventuelt kontakte. Der er som regel stedangivelse på, hvor i landet personen bor. På den måde, kan du hurtig og let finde de personer, der bor i dit nærområde. Er det ligegyldigt om personen bor tæt på, kan du blot søge i andre områder også.

Her er nogle eksempler på datingsider

Dating.dk – den største og første i Danmark

40plus.dk – for alle over 40

Farmerdating.dk – for bonder og dem der søger dem

Beautifulpeople.dk – for smukke mennesker

Osv osv.

 

Disclaimer