Tag en tur i Mini-zoo

Tag en tur i Mini-zoo

1. august 2017 0 Af steenj

En zoologisk have kan være en fantastisk oplevelse for personer i alle aldre. Dyr er spændende og interessante for alle – voksne såvel som børn. Det kan dog være svært at finde en zoologisk have, hvor det er til at komme til – der vil oftest være proppet med mennesker, og man kan knapt nok nå at se det hele på en dag. Der er dog også andre alternativer, hvis man vil have en dag i dyrenes tegn. En mini-zoo, er præcis hvad navnet siger. En mini udgave af en zoologisk have. Dette har indflydelse på størrelsen på parken, og også hvilke dyr man kan se. Man kan derimod ofte komme tættere på nogle af dyrene i en mini-zoo. Nogle har f.eks. Også en petting-zoo, altså et sted, hvor man kan røre og måske holde nogle af dyrene.

En mini-zoo har dog oftest også en række sjove og tropiske dyr som man normalt ikke ville se. Der vil derudover være mindre mennesker og man vil kunne nå at se det hele på en dag. Det kan derfor være en fremragende mulighed for en dagsaktivitet.

Besøg en mini-zoo nær dig

Hvis du ønsker at besøge en mini-zoo, men ikke ved hvor der ligger en nær dig, så kan du ved en hurtig internetsøgning finde et sted nær dig. Fordi at størrelsen på disse ikke er større, vil de derfor også være flere forskellige steder i landet, og også steder der ikke er de største byer i Danmark. På denne måde, kan man uanset hvor man bor, finde et sted med dyr som er nær dig.

 

Disclaimer