CTSmall

CTSmall

14. april 2016 0 Af oliver

Varmepumper er jo blevet helt enormt populære i både helårshuse og i sommerhuse. Og det er der mange gode grunde til. Nu er der kommet endnu en god grund: Styring af din  varmepumpe via SMS – uanset hvor i verden, du befinder dig! Forestil dig, at du sidder hjemme hos dig selv og beslutter, at I vil en uplanlagt tur i sommerhuset i fyringssæsonen. I holder selvfølgelig fristfrit i sommerhuset – men de der 7-8 graders varme er ikke særligt komfortabelt at ankomme til, vel?

Brug din telefon til at skrue op for varmen

Når beslutningen er taget, sender du bare et signal fra din mobiltelefon til dit sommerhus’s varmepumpe om at øge temperaturen i huset til det, du nu ønsker. Så er der behageligt varmt og tørt, når I ankommer.

Det samme gælder den anden vej rundt. I forlader sommerhuset, og efter en times kørsel opdager I, at I har glem at skrue ned for varmen. Nu kører varmepumpen så med stort energiforbrug – hvis I da ikke vender om og fikser det. Med den danske CTSmall varmepumpestyring er det en saga blot. For under 1.500 kroner får I en komplet fjernstyring, som kan bruges, uanset om du er 5 eller 5.000 kilometer fra varmepumpen!

Dansk udviklet og produceret

Det er firmaet Climatech ApS i Egå ved Aarhus, der har opfundet systemet – og det er også dem, der fremstiller det. Det kan vi da godt være stolte af i lille Danmark!

Jeg opdagede – nærmest ved et tilfælde – muligheden, da jeg en aften sad og ordnede nogle indkøb af værktøj på E-Værktøj. Der køber jeg alt, hvad vi skal bruge i firmaet, da det er både nemmere, hurtigere og ofte også billigere. Nå – men jeg faldt så over den der CTSmall, og da vi jo har varmepumpe i vores sommerhus, var det en no-brainer, at den skulle vi da bare have!

 

Disclaimer