Spil fodboldgolf til fødselsdagen

Spil fodboldgolf til fødselsdagen

22. marts 2020 0 Af steenj

Når man holder en børnefødselsdag, kan det nogle gange være lidt svært at finde ud af, hvad man skal sætte børnene i gang med og dermed kan det også indimellem være lidt svært at få tiden til at gå.

Meget ofte ender det blot med, at man kommer, spiser noget kage, ser nogle børn pakke gaver op, leger lidt efter fri fantasi og så går man igen. Det er ikke altid den bedste måde at få afholdt de små poders fødselsdag på. Ofte kan lidt mere planlægning være med til at gøre fødselsdagen ekstra sjov og spændende – og på den måde har tiden det jo også med at gå lidt hurtigere.

Det kan være, at man i nogle tilfælde hellere skal lave noget aktivt end blot at lade børnene selv bestemme tempoet. Det er naturligvis ikke alle der er interesseret i det, og det er også en ærlig sag. I stedet for at sidde indenfor kan man gøre en indsats for at få alle med ud i haven. Her kan man f.eks. spille fodboldgolf, som vil være en god måde at få alle aktiveret på. Det er nok de færreste der har prøvet det, men det er meget sjovt. Det kræver dog en temmelig stor have at spille fodboldgolf. Og har man ikke det, kan man måske låne et fællesareal i stedet for eller tage hen et sted, hvor de har en decideret fodboldgolfbane, som man kan boltre sig på.

Sådan spiller du fodboldgolf

Fodboldgolf minder i bund og grund til om minigolf. Dog er spillet baseret på at man sparker en fodbold rundt på banen i stedet for at slå til en golfbold med en kølle. Men ellers er idéen med spillet den samme: Man skal forcere nogle mere eller mindre fantasifulde forhindringer på banen for herefter at sparke bolden i hul. Den som kommer banen rundt vha. færrest mulige slag (spark) er vinder.

Med fodboldgolf er alle underholdt

Det er vigtigt med god underholdning til en børnefødselsdag. Det gælder både, hvis det er familien der er på besøg og hvis det er børnene fra skolen der er på besøg.

Uanset om man holder fødselsdag for familie, skolekammerater eller andre venner, så vil det næsten være stensikkert, at de vil huske en sjov, underholdende og udfordrende fødselsdag, hvor der er blevet spillet fodboldgolf.

Hvis man introducerer et helt nyt spil, som fodboldgolf jo nok vil være for de fleste, så vil folk huske netop denne børnefødselsdag lang tid frem. Både hvis man er god til det og hvis man er mindre god til det, kan man sagtens huske det. Bare man husker at alle skal have en god oplevelse, så skal alle også nok have det sjovt. Og det er jo netop de gode og sjove oplevelser, som vi alle husker.

Fodboldgold er både, sjovt og udfordrende og så er på samme måde med til at skabe sammenhold. Bl.a. er det derfor, at det er perfekt at komme udenfor og spille noget golf med fødderne til børnefødselsdagen.

Disclaimer