Kalaha med flotte sten!

6. maj 2013 0 Af Lise

Der er ingen tvivl om, at de gode, gamle spil som Kalaha, backgammon og skak kan købes i et hav af forskellige udgaver og til et hav af forskellige priser. Men har du overvejet at Kalaha faktisk kan blive så at sige perlen i din brætspilssamling?

Jeg købte for nogle måneder siden et spil Kalaha inde ved hyggeonkel.dk. Levering dagen efter, prisen i bund, alting var i orden. Det eneste der ikke var helt i orden var at de ikke havde udskiftet de almindelige sten med flotte smykkesten. Det kunne man måske heller ikke forlange 🙂

Det har jeg så til gengæld selv gjort nu – og hold da op, hvor det har pyntet. Ligesom det bare er en større nydelse at spille skak, når brikkerne er i en fornuftig kvalitet og rent faktisk ikke ryger af brættet ved selv det mindste vindstød, så er det bare noget helt andet at sidde og spille med sten, som man rent faktisk synes, der er rare at røre ved.

 04-kalaha-aaben

Det er selvfølgelig lidt dyrere, men hånden på hjertet: Så er det jo heller ikke værre. Går du ind i den rigtige butik, så kan du jo få smidt 2. sorterings-sten i nakken for næsten ingen penge – og det er vel et eller andet sted godt nok til Kalaha?
Og sandsynligheden for at du har en håndfuld flotte sten liggende derhjemme er vel også til stede? Det behøves jo heller ikke være smykkesten. Flotte sten du har fundet ved stranden fungerer jo fuldt ud lige så godt!

Tippet er hermed givet videre. Jeg håber I kan bruge det, ellers så hører jeg meget gerne fra jer i kommentar-feltet nedenfor.

Disclaimer