Havearbejde er for alle

Havearbejde er for alle

10. februar 2021 0 Af Louise

Jeg føler mig så heldig at jeg har en have her i provinsen. En have jeg kan gå ud i og stresse af og lade op igen. Det er noget af det jeg godt kan forstå at alle dem som sidder i lejlighed misunder fra tid til anden.

Som sådan er der ikke noget i min have som er specielt, jeg passer bare haven med lidt græsslåning og så de mange bede jeg har anlagt langs havens kant. Det er ikke prydbede, men mere at lade blomsterne vokse ind mellem hinanden så der er fuldt af farver og insekter i løbet af sommeren. Jeg har forsøgt at ramme noget som blomstrer løbende, det vil sige at jeg har farver i haven fra omkring marts og frem til oktober. Det synes jeg er hyggeligt og det hjælper mig endnu mere med at stresse af.

Jeg har også arbejdet lidt på at der er noget både om natten og om dagen. Om dagen er det primært store blomster til bier og sommerfugle, mens om natten er der en hel række blomster som så åbner sig og er aktive om natten til natsværmere og alle mulige andre insekter som lever af nektar.

I år har jeg fået arrangeret en række potter langs min terrasse, det er første gang jeg har bevidst flyttet dette tættere på terrassen, hvor vi sidder og det bliver spændende at se hvad der sker når vi får trukket de her insekter tættere på os. Normalt er det eneste jeg ikke magter om sommeren og det er myg. Ellers er alt andet meget velkomment.

Så er det bare på med arbejdstøjet og så ud og få etableret de krukker som skal på mod terrassen.

Lige inden jeg slutter denne artikel af så vil jeg lige henvise til en fantastisk side jeg er faldet over onlinearbejdstoej.dk der har jeg de sidste par gange handlet arbejdstøj og de har hurtig levering og rigtig gode priser.

Disclaimer