Moderne og rå tøjstil fra Black Kaviar

Moderne og rå tøjstil fra Black Kaviar

2. august 2014 0 Af Lorenzen

Det er blevet utroligt moderne at gå i klassisk streetwear, og mange af de nye kollektioner centrerer sig omkring streetwear, rå stil og mørke farver. Jeg er helt vild med det, og jeg har fået et nyt mærke i kikkerten, som jeg vil skrive lidt om. Navnet er Black Kaviar, og de laver streetwear, der appellerer til min smag. Stilen er rå, og de forsøger at blande mørke farver med motiver som blomster, dødningehoveder og meget andet. Det er superfedt.

Black Kaviar har franske rødder, og de er om noget med i den franske modebevægelse, der revolutionerer herremoden i øjeblikket. Der er tilkommet mange nye franske modemærker, og Black Kaviar er et af de tøjmærker, der er med helt fremme.

Sorte roser

Black Kaviar har en genkendelig stil, og du er ikke i tvivl, når du ser tøjmærket i gadebilledet. Det du oftest kan kende Black Kaviar på, er brugen af de sorte farver i samspil med motiver som roser, unge damer og engle. Det er en kontrastfyldt kombination, og det er noget af dét, der gør Black Kaviar til noget helt specielt.

Hvis du er til streetwear ligesom jeg, så er Black Kaviar helt sikkert sagen. Black Kaviars nyeste kollektion byder på spændende designs indenfor både t-shirts, sweatshirts og shorts. Et af de tøjstykker, der har fanget mit øje, er deres nyfortolkning af den klassiske baseball tee. Den kommer i sort med hvide ærmer, og så er der tilføjet ”BL KVR” på brystet. Det er super til sommeren, og så går den perfekt til både jeans og denimshorts.

Jeg har længe gået og sukket efter nye streetwear mærker, der kunne udfordre herremoden – og i løbet af det sidste år er der kommet så mange fede mærker til, at man næsten ikke kan følge med. Jeg har dog bidt særligt mærke i nogle af dem, fordi de har skabt nogle helt særlige kollektioner. En af de ting der ofte tiltaler mig, er når tøjmærkerne kan innovere klassiske beklædningsdele; ligesom Black Kaviar har gjort med baseball tees.

Har du kommentarer til artiklen, skal du være mere end velkommen til at svare på indlægget.

Disclaimer