Smart sportswear fra Mitchell & Ness

Smart sportswear fra Mitchell & Ness

30. juli 2015 0 Af Lorenzen

Jeg har altid godt kunne lide streetwear, og det glæder mig, at der fortsat innoveres på den front. Selvom jeg ikke er vild med store baggy pants, så findes der så absolut en masse tøjmærker, der laver fedt modetøj til en som mig. Et af de mærker er Mitchell & Ness.

I USA er Mitchell & Ness et kæmpesport brand, og det skyldes ikke mindst, at brandet er stærkt forbundet med baseball og basketball. Mitchell & Ness har nemlig lavet spilletøjer til mange af de store sportshold i USA, og hvis der er noget, som kan skabe succes i USA – så er det, at du har noget med sport at gøre.

Mitchell & Ness er dog ikke kun spilletrøjer til baseball og basketball, de laver også moderne streetwear til os andre, der ikke får millioner og atter millioner for at dyrke idræt. De har uden tvivl kapitaliseret på den store opmærksomhed omkring sport i USA, hvorfor du kan finde fede caps og sweatshirts fra Mitchell & Ness, der fremviser logoet af netop dit yndlingshold.

Smart caps og sweats med sportslig baggrund

Det er måske selvsagt, at det meste streetwear fra Mitchell & Ness har noget med sport at gøre – de blev trods alt kendt for deres samarbejde med NFL, NBA og MLB. Du finder derfor et kæmpe stort udvalg af snapbacks og sweatshirt med logoerne fra de store sportshold i USA.

Hvis du er tosset med streetwear, så vil du uden tvivl kunne lide en af de mange caps fra Mitchell & Ness. Det kommer sig ikke så nøje om du holder med det ene eller andet hold – det vigtigste er, hvorvidt du synes farverne, logoet og brandet er noget værd. Jeg har ikke selv forstand på baseball eller basketball overhovedet, men det afholder mig ikke fra at have et stort udvalg af moderne caps hængende derhjemme.

Er du på jagt efter en ny cap – og er du vild med streetwear samt amerikansk sport – så finder du ikke federe end Mitchell & Ness. Tjek deres store udvalg ud, og find netop din favorit blandt de mange modeller.

Disclaimer