Sikring mod borebiller

Sikring mod borebiller

23. januar 2018 0 Af oliver

På mandag starter jeg på et hotel som teknisk chef, og glæder mig rigtig meget. Det er mit drømmejob, og har kæmpet hårdt for at nå hertil. Jeg har tidligere været pedel på en skole i 15 år. Jeg er en meget stabil og trofast medarbejder. Og var faktisk glad for mit pedeljob, men har længe ønsket mig en stilling med lidt mere ansvar.

Jeg ved at deres nuværende/tidligere teknisk chef måtte forlade sin stilling da han desværre gik ned med stress. Hotellet har desværre i en længere periode døjet med skadedyr. Som han simpelthen ikke kunne komme til livs. Så det er min første opgave, at få styr på hvilket omfang det drejer sig om, samt hvad der kan gøres ved det.

Jeg har her i ugen på til lavet en masse resurse, og søgt på diverse skadedyr, samt hvilke ting jeg skal være ekstra opmærksom på, og hvilke dyr jeg kan risikere at få problemer med.
Jeg bed mærke i under min resurse at ældre bygninger ofte kan have problemer med borebiller og husbukke.  Og jeg kan se i mine notater at tidligere tekniskchef har noteret at der er fundet biller flere steder på hotellet. Så min opgave er nu at finde ud af, hvilken bekæmpelse af borebiller der er mest effektiv.

Jeg vil derfor mandag straks gå i gang med at indhente tilbud fra forskellige skadedyrsfirmaer. I håb om at finde et autoriseret skadedyrsfirma der kan hjælpe med at bekæmpe skadedyr hotellet har.
Men samtid er prisen også rigtig vigtig for mig, da jeg jo helst ikke skal starte ud med at koste hotellet en masse penge, nu hvor jeg jo er ret ny.
Men på den anden side, er det også dyrt hvis hotellet mister gæster og får dårlig kritik grundet at kunderne observere vores skadedyrsproblematik. Hvilket kan koste os ret dyrt.
Og jeg er blevet ansat med den forventning at jeg løser dette problem. Så det er vigtigt for mig at finde et godt og effektivt tilbud.
Min første uge på jobbet som tekniskchef er gået overraskende godt, og jeg har allerede fået lavet en god skadedyrssikring med et autoriseret firma, som fast kommer 6 gange årligt og tjekker op på vores udfordringer. Min chef har rost min indsats rigtig meget. Så jeg er utrolig stolt, og glad for at jeg har nået så meget på så kort tid. Men alt dette kunne jeg ikke have gjort uden at lave en masse resurse inden.

Disclaimer