Den godkendte uddannelse

Den godkendte uddannelse

14. december 2021 0 Af oliver

Er du ved at skulle bestemme, hvilken karriere du vil forfølge fremover? Måske vil du gerne arbejde med unge mennesker. Og du er måske særligt interesseret i at hjælpe de unge mennesker, som bryder sammen, fordi de ikke kan klare presset, der ligger på dem, når de skal til eksamen. De er måske udsat for et pres fra både deres forældre og deres klassekammerater eller medstuderende. Det er jo almindelig viden, at flere og flere unge får stress.

Du kan blive stresscoach

Du burde måske overveje at få en certificeret stresscoach uddannelse. Tendensen til stress blandt unge går jo kun i en retning: Opad. Der registreres flere og flere unge med stress. Og det er en skam, at de fx skal gå til sygeeksamen, fordi de har haft stress. I nogle tilfælde kan det forværre deres tilstand. Forslaget om at tage en stresscoach uddannelse er faktisk ikke bare hentet ned fra en drømmers hjerne. Der er gode grunde til, at jeg foreslår det: For det første er der mangel på terapeuter, der kan behandle stress. Det får vi ofte at vide via nyhedsmedierne.

Relativt kort uddannelse

For det andet er en stresscoach uddannelse, en kort uddannelse. Den skal og kan ikke sammenlignes med en uddannelse som psykolog eller psykiater, som er meget langvarige uddannelser. Men du kan blive certificeret stresscoach i løbet af få år. Og der er ingen, der senere hen vil forhindre dig i at videreuddanne dig som psykolog eller psykiater. Kun dig selv. Så hvis jeg var i dit sted, så ville bestemt overveje at tage en stresscoach uddannelse. Du går ikke galt i byen. Du vil kunne arbejde så meget eller lidt, du vil, imens du finansierer din videre uddannelse.

Tænk over det. Det kan være, at det er en rigtig god løsning for dig, som står og skal vælge, hvilken vej du skal.

Disclaimer