Priser på flybilletter

Priser på flybilletter

21. oktober 2015 0 Af oliver

Nu har vi fået vores kommende vinterferie på plads, og både min kone og jeg glæder os meget til to ugers ophold i varmen, mens vores meddanskere efter stor sandsynlighed slås med kulde, sne og sjap, hvis vi ellers får en vinter af de gennemsnitlige i år.

Vi skal besøge et dansk ægtepar, der driver et mindre hotel i Thailand, og de har inviteret os til at bo på deres hotel i de to uger. Nu har jeg så købt flybilletter til Thailand, og heldigvis har vores venner i Thailand haft mulighed for at være meget fleksible og lade os selv bestemme, hvornår vi vil holde ferie hos dem. Det har betydet, at jeg kunne købe de billigst mulige flybilletter, og det har sparet os for en del penge. Det handler jo om at købe de billigste flybilletter, ikke? Det gør vi altid via Rejsepriser

Vores venner i Thailand mødte vi på en ferie i Berlin for snart 15 år siden. Det er pudsigt at tænke tilbage på, at den gang købte vi vores flybilletter til Berlin gennem et rejsebureau, vi havde her i byen. På daværende tidspunkt var det endnu ikke muligt at købe sine flybilletter på et flyselskabs hjemmeside.

I dag er det jo den normale måde at gøre det på, og vores erfaringer er i hvert fald, at det fungerer fremragende og sparer en hel del tid. Sidste år besøgte vi noget af min kones familie, der bor lidt udenfor New York, og da tog det mig under 10 minutter at købe vores flybilletter til USA, og de hentede os i Kennedy-lufthavnen, så det var en nem rejse.

Disclaimer