Undgå at blive snydt

Undgå at blive snydt

23. december 2017 0 Af oliver

Det er jo skønt at rejse, og der er mange fantastiske oplevelser at få. Der kan også være de mere trælse oplevelser forbundet med at være i et andet land, hvis du ikke tænker dig om. De kan heldigvis undgås, hvis du ved, hvad det er, du skal være opmærksom på. Vi har her set på nogle af dem. Har du tilføjelser til listen, så hører vi gerne fra dig, så vi alle sammen kan være med til at gøre opmærksom på, hvad du skal være på vagt over for.

Thailand

Jeg har netop været i Thailand, og her skal du særligt være opmærksom på disse her ting. Jeg havde købt billige flybilletter til Thailand på rejsepriser.dk, og havde en skøn tur. Der er naturligvis andre steder end Thailand, dette her kan ske, så vær opmærksom, uanset hvor du rejser til i verden.

  • Taxier er et af de typiske steder, hvor du kan blive taget ved næsen. Chaufføren kan finde på at tage dig en længere rute for at drive prisen op. Brug Google Maps, så du kan stoppe ham, hvis han bliver for dygtig. Sørg også for, at han har slået taxameteret til, når I kører. Der er mange eksempler på, at hvis det ikke sker, kan du risikere at blive opkrævet et langt højere beløb.
  • Lejer du en bil, så sørg for, at du får en repræsentant fra firmaet til at skrive under på, at bilen er leveret i samme stand, som du har modtaget den. Mange kommer hjem og ser en opkrævning for en skramme eller noget andet, som de ikke har forårsaget.
  • Særligt i storbyer skal du være opmærksom på taske- og lommetyve. Her bliver du distraheret – måske af nogen, der gerne vil have dig til at tage et billede, eller nogen der spørger om vej. Mens du er optaget af det, tager deres partner ting fra dine lommer etc.
Disclaimer