Mr. MacDonald

Mr. MacDonald

19. februar 2013 0 Af oliver

Selv mente Jannie – vores direktionssekretær – at hun havde gjort et virkeligt kup, da det var lykkedes hende at hyre selveste Chris MacDonald til at holde et foredrag for alle virksomhedens godt 300 ansatte i forbindelse med den årlige firmafest, hvor vi altid starter med et eller andet seriøst indslag, før vi spiser en god middag og så holder fest bagefter.

Men da hun fortalte det på et direktionsmøde, kom vores administrerende direktør bare med en halvsur bemærkning om, at det da ikke var særligt morsomt at høre om, hvordan man holder sin krop sund ved at spise rigtigt og dyrke masser af motion.

Men det er heller ikke det, han skal snakke om, indvendte direktionssekretæren. Jeg har hyret ham til at tale om motivation og hvordan man oparbejder den ved at have en positiv tilgang til det eller de projekter, man skal være motiveret for at få gennemført. Jeg er sikker på, at vi kan lære meget af ham, mente sekretæren.

Det formildede vores direktør noget, og han havde reelt ikke noget at indvende mod sekretærens valg. Men han kunne nu ikke dy sig for at spørge, om der mon ikke var andre og mere underholdende foredragsholdere, man kunne vælge.

En af mine kolleger kiggede lidt nysgerrigt på direktøren og spurgte, om han nogensinde havde hørt Chris MacDonald, for selv syntes min kollega, at manden var noget af det mest underholdende, han nogensinde havde været udsat for.

Vores direktør erkendte, at han reelt kun kendte MacDonald fra fjernsynet, så han protesterede ikke mere.

Disclaimer