Et sundt og slankt liv

Et sundt og slankt liv

15. april 2013 0 Af Louise

Er du også træt af at følge den ene slankekur efter den anden og hele tiden skulle tænke på hvad du putter i munden. Du føler måske at dit liv er styret af den næste smarte slankekur. Er du også træt af at drikke Nupo eller tælle points. Så er det her slankekuren for dig.

De fleste af de slankekure der er moderne i dag er dem man kalder low carb kure, det vil sige det er slankekure hvor man spiser meget færre kalorier end kroppen skal bruge og så taber man sig. Jeg synes det er lidt at tisse i bukserne på en vinterdag – det varmer til at starte med men hurtigt er man tilbage og fryser.

Det der skal til er en ændring i tankemønstret og den måde man betragter sin krop og sit liv på. Faktisk skal der ret meget til at man tager på, kroppen er bygget til at holde sin normalvægt, så for at tage på skal i lang tid overspise og faktisk overspise meget. For at lære at tabe sig kan man med fordel læse med på effektivur.dk og se hvordan de takler det med at spise normalt og faktisk tabe sig uden at skulle spise meget færre kalorier og være sulten hele tiden. Du slipper også for at skulle tælle points hele tiden. De andre metoder virker mere som en tåbelig symptombehandling i stedet for at spise normalt.

Ved den gode slankekur spiser man den portion man vil og så længe det er den rigtige mad er det ikke nødvendigt at tælle alle sine points og så hele tiden gå med dårlig samvittighed for at man gerne vil spise 7,4 vingummier. Det virker tåbeligt at man spiser usundt og dårlig mad, bare fordi man så har sultet en hel dag – for at få pointene til at gå op. Er det så ikke bedre at spise sig mæt i sund mad og når man så har lyst så spiser man en pose vingummier eller en pizza. Det synes jeg giver et mere nuanceret og mere udholdeligt liv med mad.

Når man går på slankekur er det vigtigt at man også husker at tage sine vitaminer. Det bliver hurtigt noget mekanisk at være på slankekur, hvor man hele tiden skal spise noget bestemt. Du kan nemt få fat i vitaminer ovre på onlinevitaminer.dk.

Disclaimer