Transparente detaljer fra 2-Biz

Transparente detaljer fra 2-Biz

20. juni 2013 0 Af Lorenzen

I denne sæson er der for alvor kommet fokus på smarte detaljer og gode mode-mix. Jeg er vild med at bruge transparente materialer til at shine mit look op lige nu. For eksempel en transparent skjorte med fede detaljer over et par lækre tights eller bukser med spandex – en trend, der bare får tøjet til at sidde fantastisk samtidig med at komforten er totalt lækker. Jeg mikser med dyreprint og andre udtryk i sæsonens mønstre og farver som koral, kit, mint, turkis, peach, melon og sommerens ultra-musthave colour – Neon Candy. Den klæder en solbrændt hud perfekt og kan få alt dårligt humør til at forsvinde som en sankthans-solnedgang over Vesterhavs-klitterne.

Jeg bruger også de transparente skjorter over en farvet top og en facon-syet pencil-skirt med nice lynlåns-effekt, som bare smyger sig til kroppen. Det er guld for min silhuet og giver mig et virkeligt topprofessionelt udtryk, hvis det er den stil, jeg har behov for. Jeg har surfet rundt for at finde det helt rigtige outfit og faldt blandt andet over 2-Biz nederdelen Kalle-Kit, der har fast linning og lynlås bagpå. Fronten er syet i en slags tilfældige geometriske baner, der er afsluttet med et smalt kantebånd. Nederdelen er lavet i en blanding af bomuld, polyester og spandex – perfekt til ferieturen – en af mine totale yndlings-nederdele lige nu, hvor jeg kan bruge den både til hverdag og fest.

I det hele taget er jeg for alvor faldet for den skandinaviske modetøjsproducent 2-Biz, som bare kører den der sofistikerede stil i lækre og bløde materialer. Det betyder, at jeg føler mig veltilpas og elegant uden, det behøver koste en formue. Og dermed har jeg jo også fået fortalt, at jeg kan få råd til at købe ind og mikse min stil op sæsonen igennem uden at blive ruineret.

Jeg har købt stort set hele min aktuelle garderobe på skott.com

Udvalget er stort og de er højaktuelle. Eksempelvis med dyreprint og flotte mønstre i fri fortolkning. Grundgarderoben er også i orden – og med en lækker top, en strik eller blazer, der hos 2-Biz fås i flere farver og styles, føler jeg mig bare velklædt og selvsikker ved enhver lejlighed.

Og så er de hurtige hos www.skott.com – de pakker ganske gratis fra dag til dag og leverer lynhurtigt og uden omkostninger.

Disclaimer