Sommer og sodavand

Sommer og sodavand

25. december 2016 0 Af oliver

Sommer i Danmark – så er det tiden for sodavand. Og faktisk også tiden for en masse andre ting der, hvor vi bor. Vi bor nemlig et sted, hvor sommerens traditionelle skybrud efterlader os med vand i kælderen nærmest hver gang. Og det betyder så, at vi har måttet investere i en affugter som denne slags her. Det er ret surt, men det er altså bare sådan det er, når vi nu engang bor, hvor vi bor. Til gengæld har vi jo så en skøn, skøn udsigt, og det må så opveje ulemperne med vandet. Og heldigvis fås der jo reservedele til LAT i denne verden lige her: http://www.skiftselv.dk/reservedele/

Sommeren er for os den tid, hvor vi for alvor LEVER. Vi elsker at være udendørs, og vi nyder hvert minut af de lange lyse aftener. Og børnene? Åh ja – de leger fra morgen til aften, og så drikker de sodavand i rå mængder, gør de. Faktisk så meget, at vi har måttet finde en billigere måde at slukke deres umættelige tørst efter sodavand med:

Sodavandsmaskine!

Løsningen på ungernes ekstreme behov for sodavand blev en sodavandsmaskine:

Sodavandsmaskine tilbud

Lækker Sodastream sodavandsmaskine

Vi er helt på det rene med, at det er usundt, men det er der jo så meget, der er, ikke? Og de kan jo altid hoppe på en slankekur, som der jo findes i rigt mål alle steder – her for eksempel:

http://slanke.guru

 

Det lækre ved sommeren er altså ikke kun sodavand (og affugtere). Det er også det at kunne grille uden at få istapper i skægget, at køre til stranden og at spise is i rå mængder.

Hvad er sommeren for dig?

Hvad betyder sommeren for dig? Er det ensbetydende med charterferie eller ferie på Costa del Terrasse i villakvarteret med udsigt til bredmåsede og hyggelige forstadskoner? Lad os høre, hvad sommer er for dig!

 

Disclaimer