Hurra for ejendomsforum

Hurra for ejendomsforum

20. september 2016 0 Af oliver

Har du tænkt over, hvor lidt du faktisk taler med din nabo og de mennesker, der bor omkring dig i en ejendom? Ikke ret meget vel? Sådan var det også for mig. Jeg købte for et års tid siden en lejlighed i en ejendom med cirka 50 lejligheder. Ejendommen havde på det tidspunkt ikke et ejendomssystem, men gjorde alt med kommunikation med lejere, bestyrelse, vicevært etc. manuelt. Det fungerede OK, så vidt jeg kunne forstå, men var selvfølgelig noget tungt administrativt, og når der var ændringer, skulle de registreres så mange steder.

 

Der er nu indført et websystem med ejendomsservice, hvor det er nemt for dem at sende meddelelser ud til beboerne, styre alt med bestyrelsen og så videre. For os beboere har det betydet, vi hurtigt og nemt kan kommunikere med ejendommen, hvis vi har behov for det.

 

En stor bonusting for os beboere har været, at vi har fået et forum, hvor vi kan kommunikere. Da jeg læste om det, troede jeg faktisk ikke, at jeg ville komme til at bruge det, men det skal jeg sige, at jeg og mange flere gør – og lige pludselig er vi en flok, der kender hinanden, hjælper hinanden og gør ting sammen. For eksempel arrangerede vi en sommerfest i gården via forummet, hvor folk medbragte forskellige ting. Det var en fed aften, og den var alene sket på baggrund af forummet. Manden bag forummet er i øvrigt dansk: http://kim-tetzlaff.dk/

 

Vi drenge har også lavet en fodboldklub, hvor vi af og til mødes og ser fodbold og drikker nogle øl.

 

Vi er 3 lejligheder, der er gået sammen om at købe køkkengulv, da vi alle trængte til at skifte, og vi dermed fik det til en super pris for os alle. Så tak til vores ejendomssystem, der har fået os alle rystet lidt mere sammen i ejendommen.

Disclaimer